Kiss my shiny metal ass!



Ae men okej! Futurama måste nog vara en av de bästa serierna som någonsin gjorts.. och hör sen!


/ Orre

Smög på knä ner till sjön, för att få se dig bada naken

Oh vilken härlig dag!

Ja det är fan sant alltså.. vilket sjukt jädra härlig dag alltså!

Sitter förtillfället ute på baksidan och hänger med Tedda och bara njuter! Känner att jag måste fortsätta lite på den lyckliga "tråden" som gick igenom förra inlägget. Kan bara inte hjälpat.. fattart inte! Känner mig bara allmänt förjävla lycklig förtillfället! Måste typ vara bög eller nått? Ae det där var dryygt alltså!

Nej men denna lördag den 22 Maj har bara vara alldeles magnifik rakt igenom, om vi nu räknar bort träningen imorse klockan 10 i Vidingsjö. Efter den så har man pluggat lite köris-teori för det börjar faktiskt närma sig med stormsteg! Resten utav dagen har bara gått till att leva livet helt enkelt!

Vad ska man säga om kvällen nu då? Ae men det måste vara den skönaste kvällen på länge alltså, på alla sätt och vis! Eftersom att det har varit så görbra väder så blev det att köpa sig en pizza (från baab-haket Grinden), ta ett gäng varma Starre (aj fan), lite data-pinnar och sätta sig på bakis! Detta blir fulländat med hjälp av Spotify.

Som ni läste i början så sitter jag fortfarande kvar här med grabbar som Tedda Gärdestad, Ulf Lundell, Thåström med flera.. ja jädrar i mig!

Ae nu måste jag signa ut och fortsätta att njuta av tillvaron, hoppas att ni alla har en lika härlig lördagskväll som jag har! Nej men det hoppas jag inte ens...

Hej då negersvål.. peace!


Ae bara för att reda upp det hela en gång för alla. Fick jag med ölen!?




/ Oskar

Du måste le som en fotomodell, du ska se ut som ett torkat revbensspjäll.

Tjena dagboken!? Länge sen sist...

Ae men tänk om man hade en dagbok alltså, typ som Bert, inte dåligt med tjejer man skulle få alltså! Eller?

Riktigt dålig uppdatering är det här på bloggen måste jag säga! Men känns jäkligt konstigt att uppdatera när det bara är jag som skriver. Den där Jimme är ju med tjejerna (observera pluris) som vanligt och Jugge är ute i de djupaste delarna utav Stockholms skogar.. fråga mig inte varför! Men det är som det är och jag kan ju inte göra annat än att försöka ånga på. Det är ju jag som håller det hela vid liv, det är jag som sköter gamingen!

Ja ni vad annars? Jo jag måste säga att jag mår allmänt jäkligt bra alltså! Sommaren är på intågande, P&L närmar sig, tar förhoppningvis körkort väldigt snart, är mina 20 år fyllda, kommer bli student i höst och jag har äntligen fått lämnat Studiefrämjandet för gott.. frihet! Ja detta är bara några av de faktorer som får mig att må ruggigt bra förtillfället...

Nu får det räcka, ska försöka hålla mina inlägg korta! Om det inte händer något sjukt efterblivet som jag måste berätta. Som till exempel historien om buss-baaben och bananerna!

Nu blir det att fortsätta utforska min nya dator som jag köpte idag.. sjukt jäkla nöjd med köpet faktiskt!

21:30, Kanal 5, Familjen är värre.. det blir!

Puss och hej negertjej!!



TJEENA!


/ Oskar



v.20



Haha eller?


Ae men tänkte slänga upp ett litet inlägg ikväll.. hörs då!


/ Oskar (vem annars)

v.19


Starkt material som vinner denna vecka, men fortfarande fruktansvärt roligt! Eller?

Men blire att ta tag i den dåliga uppdateringen?

/ Oskar


v. 18


HAHA VAAAD? VAAAAAAD!?



Trevlig helg gott folkers!

/ Oskar

Jag brukar inte vara den som är den

Ae det är fan helt korrekt, men i sommar blir det fanimej att styra siktet mot destination: Borlänge och Peace & Data alltså!

Jag och självaste Idol-Jimme har diskuterat det hela ett tag nu och för att citera tjejerna: "det bliir". Ae men lek bara med tanken! En veckans festival med shyst musik, massa sol förhoppningvis, ölers, en och annan Kapten (som aldrig sviker), sedervanlig camping och bara en förjävla go stämning med härligt folk! Känns som att det inte kan bli mer svensk sommar alltså och så ska det vara!

Jay-Z, Billy Talent, NOFX, A Day To Remember, Adept, As I Lay Dying, Shout Out Louds, Nationalteaterns Rockorkester, Andreas Grega, Nikola Sarcevic, Skumdum, Venerea

Detta är bara en bibba av de spelningar man måste se/lyssna på.. mer behövs inte sägas!

Ae biljett köps nog i veckan, sen är det bara att börja ladda! Eller? Men jovars...

28/6-3/7,
ja jädrar i mig! Roadtrip ja!




Godnatt och för att citera Bert Ljung:
/"Bajs" Oskar

RSS 2.0