Tagen med byxorna nere!


Nej inte jag för guds skull, så kul ska vi inte ha! Rubriken är riktad till en viss katt som jag stötte ihop med på jobbet imorse, så nu när jag har sagt P så måste jag säga C, därför kan jag lika gärna berätta om det!

Blir förövrigt mitt andra raka inlägg här på bloggen, vet inte riktigt vad de andra grabbarna med shorts sysslar med! Men jag har mina teorier, Tysken är nog garanterat med tjejerna, där är jag nästan 100% säker! Hoppas ni observerade pluralet, Tysken är lite i stil med våran självaste Jugge! När det kommer till Kocken så bara är han där helt enkelt, men han lovade faktiskt i lördags när vi var ute på stan att han skulle ta tag i det hela och skriva sitt första inlägg! Ja jag vet, blev lika glad jag. Men lyssnar här, det var nog bara alkoholet i blodet som spelade ett spratt så.. tyvärr!

Nog om det, åter till min dust med katten imorse ja! Det hela började som vilken normal natt som helst, förutom att jag var i Berga istället för att ligga i min säg, braa! Efter ca en kvart in i min runda så kommer jag springade nedför ett gäng trappor och ska ge mig ut till vagnen igen. När jag öppnar dörren så ser jag nått lurvigt och avlångt djur som står på bakbenen vid min vagn och grejar i mina tidningar. Först såg det ut som att det var ett sådant djur som Timon i Lejonkungen är, vad heter detta djur? Funderat hela dagen, tacksam för svar! När jag sedan kommer fram till vagnen så ser jag att det är en katt, tjena! Det måste verkligen varit huvudet på denna katt, när den inte ens kan bete sig som en katt!

Det blev bara för mig att ta ett snack med krabaten, att det inte är okej att baxa (icke-svenskt ord) tidningar bara för att man bor i Berga. Men som jag brukar säga, sådan miljö sådan katt. Efter lite ord utav allvar så kom vi överens om att han fick följa med mig på rundan, kul att ha lite sällskap, nån man kan prata med och bolla sina ideér med, ajfan! Så Achmed följde med mig ett tag (ja men han hette faktiskt så), satt och vaktade min vagn medan jag sprang in i husen. Efter drygt en halvtimme så svek han mig och bara stack, sicken babb alltså! Och jag fick slutföra rundan själv, äyh!



Achmed - naw så himla ful!


Nu får det för fasiken räcka om min historia om katten, kommer typ få spö av Tysken bara för att jag lägger upp en bild på en katt! Fast han ska ju i egentligen inte säga nått, han åker ju iväg på roch n roll och sånt. Annars så har det inte hänt alltför mycket i veckan och kommer nog inte göra heller. Värt att nämna är att jag slutar jobba på lördag, helt okej! Funderar nästan på att man skulle bjuda gänget till grillhäng här hemma, fast egentligen blir det nog bäst om jag bara bjuder killarna, där är han skön är han!

Ikväll kommer Jugge hit och vi ska se på film och kanske dricka nån öl, mer än okej alltså! Det blir att se Crank: High Voltage.. Jason Statham har show, så hör sen!


"Jugge, connecting people"
, är fan sant alltså!


PEACE.


/ SG - Firren








Här kan man definitivt vara


Nej bloggen är inte nerlagd! Säg inte ens så, tackar! Visst att det var ett tag sen vi senast skrev nått inlägg men vi har ju också ett gäng liv att sköta. Så kul är det inte att blogga, att vi ska vara som alla riktiga färskingbloggare som lägger upp nytt varje dag bara för att dränka sig själva i uppmärksamhet. Eller Tysken är nog lite så, fast han inte visar det!

Shortsgrabbarnas blogg kommer aldrig dö ut, jo men det kommer det nog göra nån gång, men för att koppla till rubriken! Här kan man verkligen vara alltså, läs på!

Jahaja igårkväll vart upplagt för grillhäng ja, på Tyskens territorium som vanligt! Det var jäklarns trevligt måste säga, go mat och trevligt folk! På kvällen sen så hade Adde tvingat med oss alla på spelning på Lorient igen, där är han skön är han! Det var inte ens i närheten lika mycket folk som förra gången. Men vad gjorde det? När vi i publiken levde som aldrig förr och grabbarna på scenen bjöd på show! Jag, Fisken var lika högljudd som vanligt! Börjar verkligen undra om det ändå inte är huvudet på mig ändå, tyst med er! Kvällens behållning var nog att de avslutade med att spela Apologize (Silverstein Version) som verkligen krossar orginalet totalt!

Efter spelning så gick vi vidare till den omtalade gatan för förfriskningar, vi skulle ut och göra stan osäker helt enkelt! Aj jävlar i hela helvetet (ursäkta mitt språk mormor), men stan blir ju inte ett dugg osäker när vi är ute, braaa! Nej men slutade med att vi satt på Ågatan hela kvällen, stället som ligger bredvid Yngves, så ni med tråkig humor inte tror att vi satt på gatan, ja nej! Sjukt mysigt ställe måste jag säga och lite folk + billig öl, yeah cool kille! Nej men skämt och sido så var det ett utmärkt alternativ till 55:an, om inte bättre nästan! Helt sjukt mycket mer värt än att betala 100kr för att ta del av lite hjärnförvrängande zappa zappa, det är ett rån, tjena! Det hela slutade med att jag och min älskade vän och bror från en annan mor köpte varsin kebabrulle och började att gå hem, helt okej! Värt att nämna är att jag lyckades att spilla lite kebabsäd på mina nya t-shirt, där är han skön är han! Och ni som inte vet bättre så var det våran alldeles egna Jugge jag gick med. Alltså Joakim Alexis och inte en person från Jugoslavien, vad tror ni om mig!

Tysken blev också en riktig Shortsgrabb denna kväll, han rakade nämligen av sig sina gyllenlockar! Inte för att skryta men han blev faktiskt skitful. Får be om ursäkt till två av våran fans att jag inte skrev ett nytt inlägg i natt som jag lovade, hoppas ni inte satt uppe och väntade i onödan! Men nu har jag skrivit lite som jag lovade, den som väntar på data väntar aldrig för länge!

Ae nu skiter jag i det här, jäää! Nu får det räcka med detaljer från gårdagen, men håll ögonen öppna och munnarna stängda för nytt och härligt material på Linköpings i särklass tråkigaste blogg!

Och från oss alla till er alla vill jag bara hälsa en riktig God Jugge








/ the one and only F

How does it feel to be alive?

Metallica igår var... eh..aa...

igår spelade Metallica i Hultsfred Sonisphere (en festival).

igår så..... ja alltså, det lät....

ae det går fan knappt att beskriva, det var galet...

ett ord: OÖVERVINNLIGT!

ni som inte var där missade något kan jag lova, Metallica som är förmodligen världens största metalband har inte varit så här bra live på 15 år...

kan ju bara säga att jag aldrig haft sån gåshud som när "Ecstasy Of Gold" från filmen "Den onde, den gode, den fule" (filmklassiker med Clint Eastwood, för de som är obildade) drog igång, det är introt till att Metallica ska börja spela. Förmodligen bryr sig nog bara Prestations-Jocke av er som läser denna blogg, antagligen tycker de flesta andra av er att jag är bög, men ni förstår inte hur stort det är! Sen öppnar man med Battery följt av Creeping Death och direkt över till Fuel. Helt sjuk öppning!

Idag vaknade jag vid 14.00 på pricken, var helt förstörd efter att ha stått och lyssnat på musik i tolv timmar. Det var ju inte bara Metallica som spelade igår. Lamb of God, Machine Head (som som vanligt var underbart bra!) och tyvärr...The Hives, dock vägrade jag kolla på dem, men jag kunde inte undgå att höra dem, förlåt. :( de är så inihelvete dåliga så jag vet inte vart jag ska ta vägen!!!! Sångaren i bandet sa "Om jag kan skrika utan mikrofon och ni kan höra mig så är det för dåligt med folk som lyssnar på oss idag". Så han skrek, och jag som stod kanske 300 meter bort hörde alldeles utmärkt när han skrek, så YES!!! åt alla som gillar The Hives. HAHAHA!!!
Gay By April spelade också igår, men de hade redan spelat färdigt när vi kom till festivalområdet så vi "missade" dem.

JAMES HETFIELD - METALLICA 
    JAMES HETFIELD - METALLICA            ROBERT FLYNN - MACHINE HEAD


Idag har det inte blivit allt för mycket gjort, jag repa lite med bandet förut. Vi har spelning på L'Orient nu på lördag så vi repar extra hårt nu. Vore kul om det kom lika mycket folk (helst fulla, för ni sjunger med mycket bättre då) som för några fredagar sedan, då var det kalaskul!


tror inte kvällen blir roligare än så här, så jag ska nog snart lägga mig under täcket tror jag...kanske se "Änglar och Demoner" innan jag somnar.


Smashing through the boundaries
Lunacy has found me
Cannot stop the battery

Pounding out aggression
Turns into obsession
Cannot kill the battery

Cannot kill the family
Battery is found in me
Battery, Battery


Godnatt Jocke

/ Führer

Gummibåtsfestivalen 09


Och så var det hela över, jädrar i mig så lyckat det blev alltså! Ni som inte var med gick miste om en rejäl upplevelse kan jag bara säga er.

Allt började med att som bestämt att vi alla deltagare skulle ses vid Golden Gate i Hackefors klockan 14:00. Men eftersom min bror var en av de som arrangerade det hela så kunde man förstå på förhand att det skulle bli grova förseningar, braa! Han och sina kompisar som följde med drattade in ungefär en halvtimme senare, inte nog med förseningen, nu skulle de även ställa sig och börja pumpa upp sina båtar. När de tillslut var klara och vi äntligen kunde ge oss av så hade det gått ca en timme över utsatt tid, helt okej!

Vad ska man säga om resan egentligen? Den innehöll nästan i princip allting som gör en festival till en riktig höjdarfestival. Fint väder och öl i mängder är en riktig bra kombination, aj jävlar! (cool kile). För den som inte hade förstått det så skulle man paddla från Golden Gate till stranden vid Scandic. Ja det måste vara huvudet förstår jag att ni alla tänker nu! Men det spelar fan ingen roll för det var så sjukt jädra kul alltså, bästa på sjukt länge ska jag säga er! Sen tror det eller ej, vi fick även tillåtelse att slussa med våra gummibåtar och det är ju inte varje dag direkt man gör det.

Men denna festival var inte bara en frid och fröjd, allt var inte som en dans på rosor, ae men sluta! Resultatet av den ca 3 timmar långa färden.. alla båtar utom två tog sig in i mål. En del personer fick alltför grova slitage på sina båtar så de fick överge dom och gå sista biten in till mål. Jag var rätt så nöjd iallfall, för lyckades på något sätt inte förskaffa mig slitage på min båt, trots kraftig övervikt i båten och efter hårda duster med slussväggarna!

Ae det hände så sjukt mycket kul så det skulle ta flera sidor om man skulle skriva om allt! Och eftersom vi har fått klagomål från en viss "brud" att vi skriver för långa inlägg på bloggen så kanske jag ska sluta här. Jag säger inga namn, men det var datan nummer ett som klagade!

Här kommer lite bilder från årets Gummibåtsfestival, titta och njut!




Vill ni se mer så ligger det fler bilder uppe på Databoken!



Men.. ha det bra och ligg lågt! Nej inte du Jocke...






/ F

Kill 'Em All

ja jävlar i mig... nu ligger jag här på sängen, fullt påklädd och nyhemkommen från Metallica-förfesten. Det var najs, Metallica-dvds hela kvällen och ett par öl. Om ca 23 timmar går Metallica på scenen och gör sommaren fullbordad, helvete vad bra det kommer bli!

Just nu har jag jävligt tråkigt, är ensam hemma och ingen att umgås med. Jag är inte trött så kan inte gå och lägga mig, men det blir svårt att umgås med nån för en del jobbar, typ Fisken, så det kan ju inte bli utgång med honom och sen gör ju många datalirare skäl för sitt namn, de är nämligen på Tomas Ledin. :( SPRING, SPRING, SPRING, SPRING, SPRING, SPRING, SLÄPP HÄSTARNA FRIA!!

Idag har jag shoppat loss! hahahahhahahahah...... :(
Jag fick helt plötsligt en impuls efter att jag kom hem från en sol-och baddag i Berg med Victor och Sebbe Blick aka Björna G. Jag köpte två t-shirts... eller en av dem var långärmad men ändå typ en t-shirt för den var tunn. Den andra är en svart t-shirt från Carlings med en Metallica-logo på som det även står Kill 'Em All på (deras första skiva heter så).



Isabelle ringde nyss, hon lät rätt full fast hon vägrade erkänna det själv... :D så nu ska jag träffa henne en stund, sen sova för imorgon blir en heldag!


"Jocke, probably the best jugge in the world"
Till er som tycker vi är elaka mot denna presterare säger jag TJARRRÅÅÅ! Han känner en ära att få så mycket uppmärksamhet!

godnatt,
/ Tysken

På fredagskvällen bubblar det i blodet, man är _ _ _ !


Ja, vad är det egentligen man är såhär på fredagskvällen? Riktiga musiklyssnare känner säkert igen det hela och vet direkt vilken shyst känsla man känner i slutet av veckan! Ni färska som inte vet kan ju ta och kolla upp det eller nått, äyh! Nästan så man kan göra det hela till en tävling, den som är först in med rätt svar vinner inte ett skit! Kanske blir omnämnd i bloggen som självaste Jocke om man har tur.

För att underlätta det hela lite ska ni få tre alternativ att välja från...
Så hur är det egentligen, vad är man på fredagskvällen när det bubblar i blodet?

a) Icke tillfredsställd
b) Jocke
c) Kåt


Ae nog om det nu, inte kul nånstans verkligen!

Idag har jag inte varit med om alltför mycket utöver det vanliga, har lufsat omkring med mina kära vänner, tidningarna alltså... har inga riktiga vänner! Kom hem igen runt kvart över 4 och lade mig för att sova, skönt. När jag vaknade igen så var det bara att göra sig iordning för att ge sig iväg till gymmet. Jag fick en mildare chock så fort jag gick utanför dörren då värmen flög på mig likt en tryckvåg och genast blev man lite småsvettig sissodär, helt okej! Ska inte klaga alltför mycket nu när det väl kommer lite sol istället regn. Vad är det man säger? "Efter regn kommer data"... som en vis Kock brukade säga till mig.. "det finns inga dåliga kläder, det finns bara dåliga datorer". Och så sant! Blir nästan lite rörd så fort jag tänker på dessa visdomsord. Klarade tillslut av ett nästan intill outhärdligt gympass i ett gym där syretillförsel ströps mer och mer, det enda man andades in var sina egna svettångor... oh fräscht! Ja jag är en svettig kille, vadårå!?

Nu när jag väl är hemma igen så gör jag inte alltför mycket, sitter här och skriver men fattar inte varför egentligen? It must be the head alltså. Och nej! Jag är inte i Berg som ni själva kanske har räknat ut, har märkt att rätt så många har styrt sin kos dit ikväll. Vad är det som sker där? Börjar lite smått tro att det var ikväll Ledin skulle röjja loss bland alla medelålderskvinnor. Jag tyckte att jag anade ugglor i mossen! Aj jädrar :( ae jag drar alltså... sjukt himla tråkig, ska aldrig skriva mer här igen tror jag! Men ni som är i Berg ikväll, speciellt tjejerna! (observera pluralet) Se upp för Jugge, det ryktas att han är i Berg ikväll, där är han skön är han!

Ikväll blir det får min del att ta det lungt och vila upp sig, för imorgon är det en stor dag! Då är det dags för Gummibåtsfestival, en festival som har slagit rekord i antalet anmälda deltagare. När det gäller denna tillställning så är väl enda förklaringen att det är huvudet igen, endast huvudet. Men räkna med att det kommer dyka upp ett ordentligt repotage från Gummibåtsfestivalen här på bloggen inom kort, håll ut!

Önska mig inte lycka till, det blir antingen fröjd eller desto troligare en tragedi...



En uppblåsbar båt av plast.



Och nu till er alla vill jag bara säga:
If you once go Jocke, you never go back.


PEACE.


/ Firren ( Ajfan)

VETEBRÖD? PÅ EN TORSDAG? Jo man tackar!

- Du är för dum för att förolämpas....
- Tack!

haha underbart utdrag från den helt klockrena biofilmen "Baksmällan", må den komma ut på internet snart, jag måste se den igen!

Jag kom hem förut ikväll från ungefär 3 dagar i Ystad.
Jag har solat totalt fyra timmar på dessa dagar och jag är sjukt jävla röd på hela kroppen, främst näsan eftersom den jäveln är så förbannat stor...
Annars fanns väl inte så jättemycket att göra, ligga på rummet och kolla på "Harpers Island" eller sitta i trädgården som man bjöds på.
Jag och mina oäkta syskon Tim och Therese bestämde oss igår kväll för att sätta oss på ett jättefint ställe som heter "Ales Stenar", det var en stor äng uppe på ett berg med massa stenar ställda i en cirkel. Vi satte oss, drack lite öl och kollade på solnedgången. Efter en liten stund kom det en gigantisk geting, förmodligen en jordgeting. Tim som är rätt mesig trots att han är äldst utav oss, 20 år, började vråla och vifta, medan jag och Therese satt och var tuffa, brydde oss inte och tyckte att Tim var en fjant. En minut senare var det ca 15 jordgetingar runt oss, och framförallt i mitt hår. Panik utbröt. Alla sprang omkring i cirklar och viftade, jag var fan rädd på riktigt, de var verkligen ute efter mitt hår. Jag fick faktiskt med lite på min mobil, som eventuellt kommer ut på facebook. Det låter kanske inte så kul men fyfan vad kul det var, samtidigt som man var livrädd, kändes som en skräckis. Typ "Getingarna Anfaller"...åh fy helvete! det skrattar man inte ens åt, man kan ju skratta åt misslyckade skämt men det där blev för mycket.

aa ja, nu är man i alla fall hemma, och efter kvällens tv-spelskväll + Harpers Island på 4:an hemma hos Victor så är jag rätt trött.
Imorgon kan det mycket väl bli Berg (på dagen och bada, inte på kvällen och kolla på Tomas Ledin som alla datalirare). På kvällen är det "förfest" inför METALLICA som är på lördag, fan vad sugen jag är!!! Förfesten innebär att man sitter och kollar på live-dvds med Metallica och dricker öl med folk som ska med dagen efter. Data säger ni, PC säger jag.



....med tanke på Metallica. Här är en bild från L'Orient förra året när BREAKPOINT DOWN hade en konsert för White Lions. Brorsan Michael hade brytit både armen och benet i en motorcykelolycka så jag fick assistera på gitarr så fick han istället bara sitta på en stol och sjunga.

nu ska jag nog sova ja, huvudvärken tränger igenom och coca-cola hjälper inte ens.... trodde det var sockerberoendet som slagit till men det är nog bara trötthet.

vi hörs, och må Jocke vara med er!


/ Tysken

Inte ska väll jag?


Eller ska jag? Vet inte riktigt alltså...

Idag har det varit en helt utomordentligt trevlig dag måste jag säga. Vaknade av att Making Believe med Volbeat gick lös i mobilen, sjukt bra låt förövrigt! Ae men det var då mamma som ringde och frågade om jag var vaken, rätt så smart frågan om ni frågar mig. Klockan var runt 12 och mormor&morfar skulle komma och hämta mig för att sedan åka ut till landet för att hälsa på familjen. En familj som man knappt träffar längre bara för att dom typ har slagit upp läger där ute och vägrar komma hem, varit ensam hemma i ca 3 veckor snart... braaa! Men en rätt så övervägande faktor att jag egentligen åkte ut dit var för att jag behövde föda och det fick jag, så det räckte och blev över!

Och det kanske kom som en bomb nu men ja, vi har gått och skaffat en sommarstuga, hur gick det till kanske ni nu undrar? Ja ni vet faktiskt knappt själv hur det gick till. Jag hade varit iväg nånstans, kommer inte ihåg var, fick höra typ flera dagar senare att vi köpt sommarstuga. Jahaja! shyst familj var det enda som slog mig, döljer saker för mig! braaa! Jaja nog om det, riktigt trevligt att den nu är köpt! En sommarstuga som är belägen i Sandvik, där hör ni!

Tänkte bjucka på en bibba bilder på palatset, aj fan! Vad i hela friden betyder bjucka egentligen? brutt brutt!
                                                                                                    




Sedärja! Men nu är man hemma i det tomma huset ikväll och frågan man ställer sig nu är vad man ska göra utav kvällen? Lutar åt att sätta sig och titta på en riktigt shyst skräckis så man är redo för jobbet inatt :D jää cool kille (också seriös), måste säga att tiden bara rusar iväg, har snart jobbat i hela två veckor, skönt!

Slutligen känner jag att det skulle vara kul att styra ihop nått med gänget snart, ni vet vilka jag menar. Men är inte alltför lätt eftersom de flesta är färska och tar flykt till babbarnas land så fort det kommer lite regn här hemma! Ae nu kommer jag få spö av Tysken bara för att jag skriver om sånt här, men kanske inte blir nått av denna varan ändå! Det eftersom Adde själv har typ totally destroyed gruppen, där är han skön är han!

Ha det bra allihopa och håll utkik efter nytt spännande, icke läsbart material på bloggen!

PEACE.

/ Orre F




Om någon undrade... TJENA JOCKE!






/ the Fish

Never met a wise man. If so it's a woman... jag ljög.

Jahaja, här ligger jag i sängen och försöker skriva mitt första blogginlägg för "Shortsgrabbarna", men det går inte allt för bra, alla bara skriver till mig på msn hela tiden (så jävla poppis helt enkelt).


Rätt rolig historia förresten, om hur "Shortsgrabbarna" blev vårat titelnamn...nej faktiskt inte kul överhuvudtaget, men lite efterblivet och rätt så typiskt våran humor, dvs skittråkig.

Det var en vårdag i tvåan på Barn & Fritid, som vi alla gick, både jag, Orre Fisk och Johan Kuk. Det var sjukt fint väder och alldeles för varmt för att gå i jeans.

Som vanligt möts alla i korridoren på morgonen eftersom man väntar på första lektionen. Där, en efter en kommer vi som höll ihop BF3B, jag, Fisken och Kocken med SHORTS. Ingen slump kan man ju tycka eftersom det var så inihelvete varmt och man är efterbliven om man har jeans en sån dag, men det var ett tecken....fyfan det måste va huvvet!!! :(

I vilket fall bestämde vi att man var tvungen att säga till varje gång innan om man skulle ha shorts i skolan så att alla kunde ha det, bara för att liksom! HAHAH, jag kommer ihåg en gång nu i våras när jag hade glömt att säga till innan att jag skulle ha shorts i skolan! Jävlar i helvete vilket liv det blev, fick världens utskällning av Fisken, som för övrigt är världens mest lättirriterade person i denna värld. Så den dagen blev jag nästan bortkopplad från gänget, fick pikar om att jag var en fidda arslebög osv, jag hade svikit grabbarna.


Det var i alla fall historian om hur "Shortsgrabbarna" fick sitt namn. Fler namn vi gått under är:

- Coptergrabbarna (Copter är ett datalir som vi spelade i skolan, man åker helikopter)

- Bänkgrabbarna (Vi satt på bänkar så klart?! i rätt ordning givetvis, om inte typ Prestations-Jocke, Sänket, Pelle eller Emma förstörde det genom att tränga in sig mellan oss, vi var rätt poppis)

- Längst-bak-i-klassrummet-grabbarna (säger också sig självt, vi satt längst bak i klassrummet, i rätt ordning. Johan till vänster, Oskar i mitten och jag till höger. Om någon, typ Sharuubiii, satte sig där på fritidslektionerna så blev det en hel del pannslag och "brutt, brutt", samt förfrågningar om han var efterbliven, oftast från mig eftersom jag agerar först och tänker sen. Någon gång ska jag berätta om alla gånger jag hamnat i trubbel med babbarna, bl.a. Sharuubiii, men inte idag, det lär ta ett tag att skriva...aj jävlar!!!)


Nu till min dag....

Dagen började asbra...vaknade typ vid tolv med en kropp likt en prickig korv och helt igensvullna ögon, måste vara allergisk mot nåt alltså. Hoppas det inte är mot räkor, räkor är gott. Jag åt räkor igår.

Jag sket i svullnaden, åt lite frukost och gick till sängs igen tills klockan var halv tre, varierade med att sova och kolla på tråkiga program som typ Oprah och nåt designprogram, SVINBRA!! nja..

Sen hängde jag med David en stund. Drog på mig solglasögon för att dölja ögonsvullnaden, gick ut. Jag åt glass på Bosses, vi gick runt Stångån (träffa Kocken med longboarden i högsta hugg) och sen vandrade jag hem. Sen dess har jag inte gjort ett skit, spelat Yatzy med familjen, jag kom sist.


Nu ligger jag i min säng, lyssnar på Foo Fighters och väntar på att klockan ska bli halv fyra (ja på morgonen) så jag kan gå upp och duscha. Åker till Ystad med morsan + familj vid halv fem, borta bara till torsdag eller fredag men det ska bli skönt att få komma iväg. På lördag blir det Metallica med brorsan m.fl. Ska bli riktigt jävla kul och bra alltså! Andra gången jag ser Metallica, men det går att se hur många gånger som helst, så jävla häftigt är det!


Måste fan räcka nu för att göra Fisken glad, nu har jag skrivit en halv bok...

Blir nog att se ett par avsnitt av "Harpers Island" innan man vilar ögonen en stund... Brukar oftast somna till "Two And A Half Men" men jag har tyvärr redan sett alla avsnitt på senaste säsongen (skryt!!), så man får vänta till typ i höst innan nya säsongen kommer!!


kanske hörs nån dag..



Godnatt & för att citera mig själv:

- TJA JOCKE!!!!!


/Tysken (Adde H)


BRAAA!


Jahaja, blir väl jag som står för vår bloggs andra inlägg då. De andra är ju tydligen alltför färska för att skriva någonting överhuvudtaget. En sak ska ni veta iallfall, att mig kan ni räkna med!

Inatt var det dags för att börja jobba igen, att inleda den andra veckan utav fyra. Det var härligt att vara tillbaka i den fridfulla idyllen i Berga. Börjar nästan känna att det är en plats som jag skulle kunna slå mig till ro i och skapa familj, aj jädrar! Nej men det skulle jag nog verkligen inte göra. Rubriken på detta inlägg fungerar nästan som ett tema över hela min dag skulle man kunna säga. Allt började med när jag hade lastat färdigt mina bibbor med tidningar och var redo att påbörja dagens runda. Då när jag skulle sätta på musik i mina boomblasters så visade det sig att det var glapp i det hela, jag hörde ungefär vart fjärde ord ordentligt. Så min underbara metalmusik (enda som går lyssna på när man jobbar) förvandlades istället till typ sån där hip och hopstuds eller discomusik.. ja ni vet sån där musik tjejer gärna har en förkärlek av! Nog om det.. till reserv-musikkälla hade jag med mig min mp3-spelare, så tillslut kunde jag inleda min runda.
När jag kommit typ halvvägs i rundan så är jag påväg uppför ett gäng trappor i ett hus. Eftersom som jag gillar att utmana mig själv lite till bättre tider så började jag ta snävare och snävare kurver, likt skidåkare som sysslar med slalom. Det hela ledde till att jag fastnade med sladden till mp3-spelaren i trappräcket och min kära musikkälla skiljs ifrån sladden och faller när mot botten av trapporna! BRAAA tänkte jag tyst för mig själv, antingen har jag nu lyckats väcka alla i huset eller så har jag nu pajat min mp3-spelare. Men jag hade tur, jag lyckades faktiskt inte med nått av det! Efter det missödet så avslutades rundan på en riktig toppentid, inte för att skryta men jag är typ bäst alltså!

Annars så har det inte hänt alltför mycket idag, typ åkt till gymmet och lyft lite skrot! Nej men skrot är det väl inte? Ae uschan vad mycket det skrivs, folk kommer ju tro att tangentbordet brinner här hemma. Ae nu får jag ta och ge mig, dags att ladda för kvällens beck-film nu!

Några ord till Kocken och Tysken nu, jag som alla andra vill nog gärna se lite aktivitet här på bloggen från eran sida nu!






Ett stycke vagn.






/ F - Tidningsbudet.

JAHAJA


Sent igår kväll hände något fruktansvärt efterblivet! Inte för att skryta men det var jag som kom på den briljanta idén och det säger sig väl själv. Vad var det nu för idé kanske ni nu undrar? Jo det var ju att jag och två av mina favoritgrabbar skulle gå ihop och starta en blogg. Jag tvekade inte för en sekund att Johan och Jimmie skulle haka på bloggtrenden och så blev det, bloggen vid namn Shortsgrabbarna startades. Den personen som inte fattar varför bloggen heter så måste ju vara trög i huvudet eller nått!

Här kommer vi tre att blogga om allt vi råkar ut för! Om du är en person som har fastnat tycke för alla extremt tråkiga skämt Shortsgrabbarna har bjudit på under sina år tillsammans, då är detta en blogg för dig!

Som avslutande ord så hoppas jag nu att ni följer våran blogg som iglar, bloggen måste vara det bästa som har hänt er alltså! Nej men det tror jag nog ändå inte...


Fisken                                                     Kocken                                                   

 Tysken



/ Fisken

RSS 2.0