Ansiktslyft

Som ni kanske ser så har våran blogg fått lite utav ett ansiktslyft! Nej men det är det väl ändå inte? Ae men jag ser likheter mellan det här och Michael Jackson på något sätt. Den enda skillnaden är väl att det här är ett lite mer lyckat ansiktslyft om man säger så.



Naaw så jäkla ful alltså!

Men måste ändå säga att jag är hyfsat nöjd med resultatet när jag typ inte hade en aning om vad jag gjorde, lite data på hal is kan man säga! Får hoppas att ni nu finner det lite roligare i att läsa allt skräp som skrivs, ja nej! Idag har vi iallfall slagit personligt rekord när det gäller antalet besökare på bloggen. Tror vi är uppe i ca 200 besökare idag, vi håller på att bli kända grabbar! Aj fan, förlåt! Vi kommer alltid att var i skuggan av bloggvärldens drottning Amanda, pannskott på henne skulle jag vilja säga!

Nu är det bara frågan vad mina kompanjoner kommer tycka om det hela? Lär garanterat bli kallad arsel-bög eller nått liknande. Johan och Jimmie har förresten blivit 19 år gamla i helgen, grattis som bara fan till dom!

Lämna gärna en kommentar om ni vill såga designen, tackar!

/ Oskar

PFFFFFHH!

                                                BRUTT!! BRUUTT!!!


                                             28/9-09
, The Cockmeister

Dessa bilder skickade Presteraren till mig förut idag...

Vad är det som egentligen har hänt? Får en känsla av att Stockholm har dåligt inflytande på Jugge. Detta måste vara det värsta jag sett sen.. ja vad ska vi säga? Typ sen Tysken rakade av sig sitt hår!

Förstår om ni är chockade, är lika chockad själv! På grund av dessa bilder så blir vi nog tvungna att stänga ner bloggen på obestämd framtid och för att citera en viss cd-spelare.. "Har det här med Jocke att göra?"

Eller kan det vara tjejerna som äntligen går emot han och gör uppror, tjejerna vill inte längre Jugge, dom har fått nog! Frågorna är många, ska göra allt som står i min makt för att få en kort intervju med PJ för att kanske få lite rätsida på det hela, men det går nog inte få alltså!

Finns bara ett ord som kan sammanfatta hela händelsen, SLITAGE!

Ae jag drar...


/ En något "avtrubbad" Oskar


Som sagt.. AAHHH!






/ Oskar.

Keep It PC


Hej alla lan-kamrater!

Och så var det 1 veckan sen sist typ, riktigt grym uppdatering om ni frågar Jugge! Ae men jag har ju lovat att uppdateringen ska bli bättre och det kanske den blir om ni har riktigt tur. Men just nu verkar det som att det bara är jag som håller våran ädla blogg vid liv, som vanligt! Jimmie har äntligen kommit ut ur datan när han i veckan spikade fast på fejsis att han nu är med tjejerna på heltid, då han ändrade sin relationstatus. Och som vanligt så ber jag er att observera pluralet! Så han är nog alltför upptagen för att skriva. När det gäller Johan så vet jag faktiskt inte, han är iallfall inte med tjejerna, så mycket vet jag!

Idag har det varit en stor dag i min karriär som arbetslös, ja men det är ju faktiskt en karriär! Efter en hel del hot hemifrån så var det dags att bege sig till Arbertsförmedlis, aj fan! Hade typ fått spö av min mamma om jag inte hade tagit tag i mitt liv och gått dit idag, där är hon skön är hon! Så nu är man inte arbetslös längre, jag är arbetssökande som det så fint heter. Nästa steg denna dag var att luncha med The Cockmeister (alltså Jugge, för den som inte har hängt med i svängarna) och WQ. Efter mycket P och C så satte vi oss tillslut på Five Tastes! Efter allt rännande på stan så var det sedan dags att bege sig till RP-gården där det nalkades typ lagkväll. Där åt vi allihopa och hade lite teori, där tränarna hade hjälp av film från matchen mot Mantorp, en match som spelades i måndags som vi vann med 27-19, tackar!

Nu sitter jag förtillfället vid datorn och lyssnar på Creedence Clearwater Revival (AH), dricker läskeblask och äter en härlig bibba med Toffifee, helt okej måste jag säga! Sitter här och gläds för alla små liv till nollor som skäms ut i detta härliga väder. Skickar ut ett varningens finger till er alla, har nämligen hört att The Final Lap är ute på stan ikväll, kanske på jakt efter ännu ett sista lap! Kom på en sak också, var det ikväll den där färskingfestivalen var? Ja tror att den var ikväll min vän! Hoppas att det helt enkelt regnar bort, vad kan bli värre än en festival med bara zappa zappa-musik!? uschan!

När det gäller våran blogg så känner jag att vi måste haka på trenden snart och spöka ut den lite. Men jag tror inte att någon av oss har en aning hur man gör. Tror jag helt enkelt ska fråga Bloggers-Tjejerna om hjälp!

Ae ni alla får ha det bra så länge, fortsätt att följa SG så kanske ni får se förändringar här inom kort, ja nej!



"Snart är det fredagsmys, men bara om PJ stör"




It Must Be The Head
Turisterna-09, it must be the head my friend!


/
Oskar Lars Karl Forsell


LHK-truppen presenteras!




Känner mer och mer nu att när säsongsstarten kommer allt närmre att jag kommer använda Linköpings tråkigaste blogg till att göra lite reklam för handbollen i Linköping. Det kan bli att man skriver lite ibland om vad som händer i LHK och så. Självklart så lovar jag att skylta om när det är matcher så ni allihopa skeppsare kan planera in och börja ladda för att stödja oss i våran march i div.1!

Nog om handboll för denna gång!

Hej förresten allihopa, kul att se er! Ae men jag ser er ju inte ens alltså. Kände att det var läge att skriva igen, har gått ett gäng dagar sen sist. Förstår att det kliar i fingrarna (lite intimare ställen när det gäller jugge) varje gång ni loggar in på eran PC för att se om vi har uppdaterat bloggen. Men som jag har sagt så har vi alla liv att leva och buskar att trimma, vi lever helt enkelt inte i en datorsvärld. När det väl kommer uppdateringar så kommer det med dunder och schabrak! Om ni vill vara på säkra sidan och inte missa nått så tycker jag att ni helt enkelt ska ha våran blogg som startsida, helt säker på att Jugge har det iallfall. Där är han verkligen skön är han! Eller är han det?

Annars händer det inte alltför mycket om dagar, för att koppla till Tysken, så ligger man inomhus helt deprimerad pågrund av det görhärliga vädret som krigar utomhus, om man skulle kunna föra en dialog med vädret så skulle jag helt enkelt bara be det att dra alltså! Förra veckan så startade träningarna igen, kul! Så nu är det handbollen som tar upp den mesta utav tiden i veckorna, otippat? tackar!

Ikväll är det då frågan vad man ska göra, lutar åt att det blir att titta på film med min kära mor! Den där Hur man gör av med en data på 10 dagar är ju idag, ae men så heter den inte ens! Ae iallfall så är Kate Hudson med i den filmen och hon måste vara en av de vackraste kvinnorna på hela våran jord, så därför blir det den filmen tror jag!

Men hejs svejs bäverfejs på er alla då, aj fan! Fortsätt att följa de shortsprydda pojkarnas blogg och bättre uppdatering utlovas, det är vattentätt!


"Behind every black man stands Jugge"




/ SG - Oskar

Counter Baab in Göteborg!


Hej bloggen! Ae det måste fan vara huvudet, varför börjar alla med att säga en hälsningfras till sin blogg för? Det är väl ingen person direkt, fattart inte!

Detta inlägg kommer bli en liten sammanfattning över våran tripp till Göteborg som vi gjorde tidigare i veckan, en resan som ni läsare säkert inte hade en aning om, så ber om ursäkt att jag inte har förvarnat er, tack!

Nej men i måndags bar det då alltså av till Göteborg, sex (enda du tänker på alltså) stycken krigare hade samlats för att ta bussen tjugo minuter över fem på måndagens morgon. Varför i hela friden åkte ni så tidigt för kanske ni nu undra? Ja det undrade faktiskt jag med och jag kan säga att det var Tyskens och Eva B:s fel att det blev så. De två hade nämligen bokat den tidigaste bussen med nöje, fråga mig inte varför, äyh!

Det var planerat att vi skulle vara i Göterborg tills på onsdagen. Vi bodde i en lägenhet nere i en källare som against all odds var en rätt så mysig lägenhet, aj fan! När vi hade kommit fram på måndagen och sedan gått lite på stan så begav vi oss till lägenheten för att sova, jag ni hörde rätt , SOVA! Tror nog att ni också hade velat sova om ni bara hade sovit en halvtimme på natten innan, så tyst! Men det var nästan i princip omöjligt att sova eftersom vi tyvärr hade med oss medlemmar utav det svaga könet på resan, tjejerna alltså.. om ingen nu förstod! Så övertrötta och övertaggad tjejor var det som stod i vägen för oss och våran sömn. På kvällen så ger vi oss ut för att äta, vilket visades sig vara svårare än det var. När man dels har med sig dessa tjejer som helt plötsligt får babb-mat-noja och måste äta något som inte är från Europa och sen har med sig Tysken som inte vågar säga emot tjejer. Det hela slutar med att tre stycken äter på ris-plockar-hak och resten går till en hederlig pizzeria. Efter maten så gick vi hem och så på Beck för att sedan sova, för att nästa dag väntade Liseberg!

Tisdagen ägnade vi alltså åt Liseberg, där vi gick omkring till typ sex på kvällen då vi sedan gav oss för att fötterna värkte för mycket. Denna kväll var det sedan upplagt för att dricka tet lite, ae men te hade vi ju inte ens med oss ju! Fy så jäkla tråkigt, men måste skriva så annars kommenterar Tysken och tror han är jätteknäpp. Halva gänget sätter sig framför tv och kollar på Hajen 3 medan öl förtärs, sjukt bra kombination ska ni ha klart för er.. speciellt när Hajen 3 är en sån fruktansvärt dålig film! Den andra halvan av gänget sitter vid matbordet, kör ölspelet och tar ordet data till en helt ny nivå, blev helt öm i pannan pågrund av alla pannslag.

Vi alla åkte sedan hem på onsdagen! Får tacka alla skeppsare för ett gäng kanondagar, hade verkligen skitkul! Resan hade allt från pc-lirande tjejer till en sönderslagen dörr (en historia som Tysken lär nämna senare). Under denna resa så uppfanns även ett nytt spel, för att koppla till rubriken.. Counter Baab! Måste vara det mest tråkiga och efterblivna spelet sen Counter Strike, pfffh! Det gick iallfall ut på att man skulle gå runt att leta Kumbas och om man såg någon så skulle man sjunga högt och glatt, "Kumbaja My Lord".



Shysta bricker Adde.


Jäklarns vad mycket text det blev, ber om ursäkt för det! Men detta var alltså en kort sammanfattning så det säger ju det mesta om resan, var rätt så händelserik ja!

Vad ska man göra idag då? Jo det blir väl att ligga vid poolen hela dagen eftersom det är så sjukt shyst väder just nu alltså, spyr typ utav lycka! Ikväll blir det sedan "lättare" fystester på gymmet, om det nu finns lättare.

Imorgon styr Fisken upp poolhäng med grill och dess konsekvenser hemma hos sig för sina älskade vänner! Men nu förtiden så räknar jag faktiskt med att ingen kommer så jag inte blir besviken, där är han faktiskt skön är han! Blir nog hur shyst som helst, fast jag har hört att en och annan bomb kommer släppas.. alltifrån verbalt till riktig Jugge-Action i poolen! Det lär komma upp ett inlägg här på bloggen om denna kväll.

Ni får alla ha det bra så länge så hörs vi nästan gång jag loggar in, glöm inte att smörja in er ordentligt med solsäd nu när solen ligger på, adjö!


"Mmm... Jugge"



/ F

herrejösses

Ja helloerners alla supertokiga och intergalaktiska rymdbloggare där ute.
Idag spelade jag data, hej då.




// Jovan

Det är något som har hänt!




                                                                 BRUTT! BRUUUUTT!!!


Alltså, det är tjejer som denna som får mig att överväga att börja videoblogga, ajfan! Men seriöst alltså, det är något som har hänt, vart är världen påväg? Dagens ungdomar blir bara mer och mer pc för varje dag som går! Jag fann detta videoinlägg idag och jag höll på att ramla av stolen, så chockad blev jag! Nej men så allvarligt var det nog inte...

"Alltså jag mår verkligen jätteilla, jag är inte van att äta på morgonen, brukar ju inte göra det" jamen skyll dig själv då förtusan, ae blir riktigt upprörd när jag ser nått sånt här! Inte för att klanka ner på Datan nu men tycker seriöst det blir för mycket.. ae man skulle helst vilja dra alltså!

Nog om det nu, har slutat jobbat nu ja, vilket jag tror ingen har missat! Ni som jag tyckte att jag var elak om jag lyckades väcka er imorse med ett litet meddelande ska ägna en tanke åt Tysken istället, för det var faktiskt så att jag skicka meddelande till alla förutom honom... han ringde jag istället! Där är han skön är han!

Ikväll blir det att fira den nyblivna semestern/arbetslösheten med att grilla tillsammans med trevligt folk hemma hos Jugge, helt okej!

Ha det bra allihopa och fortsätt att följa bloggen, eller förresten.. blir nog bäst om ni inte gör det! Tar gärna emot kommentarer från folk nu som tycker att jag har varit elak mot bloggerskan i detta inlägg, tackar säger jag bara!


"Jugge, lugn i alla tider"



/ the Fish

RSS 2.0