Hon är enkel och rak, hon är helt i min smak

Ja jädrar i mig.. Kenneth and the Knutters ja! fantastiskt så bra!

Sitter här på baksidan och känner att sommarkänslan börjar komma över än mer och mer. Fast att det för tillfället är skitlustigt väder i världens bästa land. Skulle vilja likna det med ett växthus, hur mulet som helst men chockande nog görvarmt. Men man ska inte alls klaga så länge vi slipper regnet!

Och så är valborg på intågande ja! Galet var tiden går fort hela tiden, knappt så att man hinner med intensiv Gaming alltså.. och då är det allvarligt! Nu kanske PJ undrar hur planerna inför valborg ser ut? Jo det ser ut att bli grillers i fortet i Ullstämma. Den ursprungliga planen slopades i början av veckan då det var tänkt grillers hemma hos Idol-Jimme. Men personer i det så kallade "Gänget" fick som vanligt helt plötsligt andra planer. Vi är väl helt enkelt inte tillräckligt "hippa" för dom längre! Sen skulle Idol-Jimmes pappa (med dom shysta kallingarna) tydligen vara hemma och då gick det VERKLIGEN inte vara där. Så då tar sig den där Oskar Forsell på sig värdsskapet istället, där är han skön är han!

Blir nog en riktigt trevlig valborg måste jag säga! Grillers med ett förhållandevis rätt nytt gäng, känns faktiskt rätt så skönt! Sen blir det ju Gaming med Jimme från förmiddagen enda fram till kvällen! Då kan ju inte kvällen gå fel sen helt enkelt!

Nu får det räcka för ett tag, kommer till 100% säkerhet ett inlägg imorgon, för då är det dags för Veckans Comic-Strip! ÄNTLIGEN! Eller?

Ha en fin valborg vänner!

TJAAAAARRÅÅÅHHH!!



Skapliga tider det där alltså, helt jävla galet om man frågar mig!



/ Oskar

Kommentarer
Postat av: wq

ÖLAND! MIDSOMMAR! OFÖRGLÖMLIGT!

2010-04-30 @ 18:10:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0